Wat mij het meest irriteert aan mijn leeftijdsgenoten, is het feit dat het er op lijkt dat de meesten het hebben opgegeven. Ze zorgen niet goed voor zichzelf, van persoonlijke verzorging hebben zij nog nooit over gehoord en de kleding die ze dragen is al helemaal te slecht voor woorden. Ik mag dan wel 50+ zijn, ik wil wel stralend door het leven gaan! Persoonlijke verzorging is juist belangrijk op onze leeftijd. Zeker als je nog goed voor de dag wil komen. En wat dacht je van mooie kleding? We hoeven er toch niet als bejaarden bij te lopen? Vanuit deze frustratie besloot ik om een blog te schrijven. Een blog over hoe je er nog goed bij kan lopen na je 50e. En dan voornamelijk door mooie kleding en schoenen te dragen zoals de schoenen van Santoni. Ik zal je er zodra meer over vertellen!

Persoonlijke verzorging

Scheer je je nog iedere dag? Doe je nog een lekker luchtje op? Trim je je neusharen en wenkbrauwen? Of vindt je dat ze je maar moeten nemen zoals je bent? Als het laatste het geval is dan heb je het behoorlijk mis. Het is voor andere mensen fijn als je wat aan je persoonlijke verzorging doet. Anderen moeten namelijk tegen jou aankijken en het oog wil ook wat. En wie zegt dat je niet mooi meer kan zijn als je boven de 50 bent? Ik ken genoeg aantrekkelijke mannen en vrouwen van boven de vijftig. En ze zorgen allemaal dat ze er goed verzorgd bij lopen.

Kleren maken de man

Kleren maken de man, wordt al eeuwenlang gezegd. Het is natuurlijk niet voor niks een cliché geworden! Zeg eens eerlijk, welke kleren hangen er nog bij jou in de kast? Hoelang is het geleden dat je überhaupt nieuwe kleding hebt gekocht? Dat dacht ik al. Waarschijnlijk loop je nog in de kleding die je vrouw 10 jaar geleden voor je heeft uitgezocht. Of misschien pas je die niet meer dankzij je steeds groter uitdijende buik. Het klinkt misschien hard, maar het is tijd dat je wat aan je uiterlijk gaat doen en we beginnen bij je kleding! Zorg er voor dat je nieuwe kleding in huis haalt en met bijpassende schoenen, zodat je niet meer als een bejaarde door het leven gaat. Ga vooral naar een speciaalzaak waar ze je advies kunnen geven. Dan weet je zeker dat je goed voor de dag komt.

Santoni herenschoenen

Als je eindelijk de stap hebt gezet en je nieuwe outfit(s) in huis hebt gehaald, dan is het tijd voor een goed paar herenschoenen. Deze komen natuurlijk in allerlei soorten, maten en prijsklassen, maar er is niks beter dan herenschoenen van Santoni. Wanneer ik mijn Santoni herenschoenen draag, heb ik zo ontzettend veel sjans met het andere geslacht! En of je nu getrouwd bent of vrijgezel, het is altijd leuk om aandacht te krijgen van het vrouwelijk schoon. Want elke man knapt daar van op! Zorg dus dat je eerst jezelf wat opknapt, dan zal deze aandacht jou ook binnenkort ten deel vallen.