Naarmate we ouder worden, worden een hoop zaken een stuk lastiger. We willen het als 50-plussers niet allemaal toegeven, maar langzaamaan laat ons lichaam ons in de steek. De gewoonste zaken van de wereld worden beetje bij beetje lastiger. Zo merkte ik zelf laatst dat ik ouder werd toen ik op het punt stond om te verhuizen. De kinderen zijn het huis uit en we wilden iets anders. We besloten gelijkvloers te gaan wonen met het oog op de toekomst. Toen het moment daar was en we gingen verhuizen, bleek het tillen en dragen van meubels en dozen mij toch wat minder soepel af te gaan dan voorheen. Mijn kinderen kwamen gelukkig met de oplossing. De redding waardoor wij als 50-plussers moeiteloos konden verhuizen kwam in de vorm van een verhuislift huren. Ik ga je precies vertellen waarom!

Geen trappen op en neer

Het verhuizen was eerst erg moeizaam. Het tillen en dragen van spullen gaat mij niet zo soepel meer af. Bovendien hielp het ook niet dat we voor veel spullen het trappenhuis op en af moesten gaan. De bank paste bijvoorbeeld niet in de lift. Dan moet je wel de trappen op. Daar werden wij 50-plussers nou niet echt blij van. Gelukkig had mijn oudste dochter verstandig nagedacht. Zij besloot dat een verhuislift huren de beste optie was. Dankzij de verhuislift konden we eenvoudig de juiste verdieping bereiken. Bovendien hielp het ook wel dat er een groot raam was waar we vervolgens veel spullen door konden inladen.

Moeiteloos alles verhuizen

Mijn dochter zat te vertellen dat ze een keuze kon maken uit verschillende soorten verhuisliften. Uiteindelijk besloot ze voor de bemande verhuislift te gaan. Daarbij komt er namelijk een werknemer die precies weet hoe het apparaat werkt en je kan helpen verhuizen. Dat vonden wij als 50-plussers in eerste instantie een beetje vreemd. We zijn immers nog jong, toch? Aan het einde van de dag moesten we wel toegeven dat een bemande verhuislift huren echt een top idee was.

Binnen een dag klaar

Het gemak was trouwens niet de enige reden waarom ik uiteindelijk zo’n verhuislift wel een fijn idee vond. Dankzij de verhuislift konden we ook veel efficiënter alles verhuizen. Hierdoor waren we binnen een dag klaar met de hele inboedel verkassen. Natuurlijk kostte het nog een paar dagen voordat alle spullen waren opgeruimd en alles een plekje had gekregen. Ik moet wel zeggen dat een verhuislift huren een hoop stress wegnam. Alles werd in goede banen geleid door de werknemer van de bemande verhuislift. Voordat we het doorhadden was alles al klaar.